1.9.2014

Amie on kotona!

Eilen lähdettiin viimeisen työpäiväni (nyyh) jälkeen ajamaan Sipoon suunnille kania hakemaan. Kanin entinen omistaja oli erittäin mukava ja tuntui tietävän niistä paljon, sellaiselta ihmiseltä on aina mukava hankkia eläin. Ei ollut kiire päästä kanista tai minusta eroon. Hän kertoi vähän lisää Amien luonteesta ja asioista joita on hyvä huomioida, ja Amien tuleva koti myös miellytti häntä. Rupateltiin tovi kanilassa ja Amie hyppi siinä vapaana.  
  Mukaan saatiin Amien 'irtaimisto' + pussillinen tuttua ruokaa, sekä
tietysti sukutaulu.
Amie totuttelee nyt häkissä uuteen ympäristöönsä. Laitoin kuljetusboxin ovi auki häkkiin, että saa tulla ulos siitä kun siltä tuntuu. Tyttö joutui kuitenkin nököttämään tuossa pikku laatikossa monta tuntia, joten on siitä voinut ehtiä tulla jo turvallisempi paikka.

Kaninhäkki on makuuhuoneessa ja koirat eristettiin aidalla pääsemästä liian lähelle ahdistelemaan. Illalla saivat vuorotellen käydä vähän haistamassa ja kummastelemassa häkkiä, ja taisi vähän ahdistaa koiria kun ketään ei kuitenkaan näkynyt missään.  Aamulla sitten heräsin hiljalleen Jessen vinkumiseen aidan takana -  Amie oli tullut boxista ja istui pahvilaatikosta tehdyn pesämökin päällä. Ruoka oli maistunut, papanat oli laatikossa ja tyttö utelias ja valmiina kohtaamaan uuden maailman. Kerran jo meinasi häkistäkin lähteä kun ovi oli hetken auki. Kovasti tekisi mieli jo päästää tutustumaan laajemmin uuteen kotiin, mutta pidetään nyt tuolla pari päivää niin saavat kaikki kolme tottua ajatukseen toisistaan, ja Amie tietenkin omaan rauhapaikkaansa. Yhteiselo on siis alkanut täällä rauhaisasti. 

Boxiin laitoin lisää heinää, ruoka-ja vesikuppikin oli yön ihan
     kopan suulla, mutta kerran on jo vessalaatikollakin käyty niin
 päätin siirtää ne tuohon vähän kauemmas. 
          Sieltä sitä vielä tullaan maailmaa valloittamaan. Parempia kuvia sitten kun neiti tahtoo astua parrasvaloihin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...